Dette website gør brug af cookies. Læs mere om cookies

X Jeg accepterer

Hvordan fungerer PetSpot?

Her kan du læse om de forskellige trin i PetSpot universet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

1. Udfyld din profil

udfyld profil

For at gå på opdagelse i PetSpot universet skal du oprette din helt egen profil. Her skal du skrive informationer om dig og lægge billeder op af dig selv, din bolig, kæledyr m.m. Det er vigtigt, at du udfylder hele din profil, da det er den, de andre brugere på PetSpot danner deres første håndsindtryk ud fra. Har du brug for lidt gode råd til at udfylde din profil? Klik her for at læse mere.

2. Gå på opdagelse på PetSpot

udfyld profil

Når du har oprettet din profil og fået den i topform, er det tid til at finde det, du leder efter! Du kan nu gå på opdagelse og søge efter en passer eller et dyr, du kan passe. Når du har trykket på ”søg” i den øverste menulinje, skal du vælge, om du er passer eller ejer. Har du lyst til at gå på opdagelse nu? Klik her for at søge efter netop det, du leder efter!

3. Ansøg

Når du har fundet et kæledyr eller en passer, er det tid til at kontakte den anden bruger. Dette gør du ved at trykke på ”send besked” øverst til højre, inde på profilen. Når I er blevet enige om, at der er et match, kan det være en god idé at bruge vores ”ansøg” knap. Ansøgningen kan være en hjælp til at forventningsafstemme og aftale nærmere. Inde i beskeden, er der en knap, som hedder ”ansøg”. Tryk på den, udfyld ansøgningen, og send afsted.

4. Hej jeg hedder

Når begge parter har godkendt ansøgningen, er det en rigtig god idé at mødes til en lille gåtur eller en kop kaffe. Det giver tryghed og tillid for jer begge. Kæledyret lærer sin nye passer at kende, så de er klar til at få nye oplevelser sammen. Det er en god idé at begge parter læser ”gode råd”-siden igennem, inden I mødes. Tryk her for at komme til siden

5. Juhu, del din gode oplevelse

udfyld profil

Del dine erfaringer med andre ved at kommentere efter en pasning er gennemført. Når pasningen er færdig, har du både mulighed for at kommentere på din egen oplevelse, og der kan også kommenteres på dig. Du modtager dine kommentarer i din indbakke, og derefter kan du godkende den. Husk, at det altid går lige i hjertet, når man får en god kommentar med på vejen. Husk den gode tone!

Ofte stillede spørgsmål

Vi har brug for dig!

Vi har brug for søde kæledyr og tillidsfulde passere, så meld dig på PetSpot nu, og bliv en del af vores univers.

Opret