Dette website gør brug af cookies. Læs mere om cookies

X Jeg accepterer

Gode råd

Læs nedenstående gode råd igennem – så er du godt forberedt

Udfyld din profil

Få din profil i topform

Du opnår det bedste resultat, hvis du udfylder alle punkter i din profil, både billeder og tekst. På den måde kan din kommende dyrepasser eller nye kæledyrsven bedst danne sig et indtryk af dig. Skynd dig ind, og få din profil i topform.

Hils på hinanden

Hej jeg hedder…

Drik en kop kaffe! Sørg for at møde din nye ven inden første pasning. Det giver tryghed og tillid for jer begge, og kæledyret lærer sin nye passer at kende, så de er klar til at få oplevelser sammen.

Tillid og tryghed

Tillid og tryghed

PetSpots kerneværdier er tillid og tryghed. I vores univers befinder man sig i et troværdigt og tillidsfuldt miljø. Vi er sammen om at skabe en god tone og et trygt sted at være. Vi opfordrer jer til at være gode eksempler og bidrage med jeres gode humør og give ud af jeres kærlighed til dyr.

Forventninger

Forventninger

Kommunikation er vejen frem. Snak, grin og forventningsafstem. Det er vigtigt, at I får snakket alle forventninger til pasningen igennem, så I er enige om forløbet. Hellere spørge en gang for meget end en gang for lidt. På den måde undgår I misforståelser og kommer godt i mål.

Forventninger

Del din gode oplevelse

Succes! Del dine erfaringer med andre og kommenter efter en pasning har fundet sted. Det går altid lige i hjertet, når man får en god kommentar med på vejen. Godt humør smitter!

Nødsituationer

Nødsituationer

Det er altid godt for begge parter at have snakket om “worst case scenario”. Hvordan skal du forholde dig, og hvem skal du kontakte. At have snakket om uheldige situationer er en nødvendighed for at skabe tillid og for at begge føler sig sikre underpasningen.

Sociale medier

Sociale medier

Det er muligt at indsætte et link til Facebook eller andre sociale medier under "profil". Det er ikke en nødvendighed, men det kan det være med til, at give de andre brugere et bedre førstehåndsindtryk.